به گزارش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران؛ کارگاه شبکه های اجتماعی وماهواره ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل درتاریخ ۹۴/۱۲/۱۶ در سال کنفرانس دانشکده مامایی و پرستاری برگزارشد.
احمدی قزوینی استاد حوزه ودانشگاه در زمینه جنگ نرم و اهداف جنگ نرم سخنان مبسوطی رابیان نمود. وی با اشاره به اینکه مهمترین ابزار جنگ نرم، رسانه است بیان کرد: رسانه بصورت شنیداری وتصویری که همان رادیو وتلویزیون می باشند ورسانه دیگر ماهواره می باشد که امروزه ماهواره تبدیل به معضل اجتماعی شده و دشمنان اسلام به دنبال تغییر هویت و فرهنگ در کشور ما هستند چراکه میدانند تنها راه شکست انقلاب اسلامی تغییر و کمرنگ کردن ارزشها و عقاید دینی آنها وبی حجابی وبی عفتی است که سست شدن عقاید دینی آسیبهای مهمی را در جامعه و خانواده به همراه دارد، به طوریکه بیشتر مشکلات فرهنگی نشأت گرفته از آن است وباید این مشکل را با بکارگیری راهکارهای مناسبی برطرف کرد.
استاد دانشگاه بیان کرد : استقبال بعضی خانوادهها نسبت به استفاده ماهواره، بدون در نظر گرفتن آسیبهای بیشمار آن در سست کردن بنیان خانواده، مانند افزایش آمار خیانت زنان و مردان به همسرانشان دو چندان شده است چراکه، هدف از راهاندازی شبکههای بیشمار ماهواره ایی فیلمهای مستهجن در آنها، ترویج بیعفتی و بیحیایی به مخاطبان است تا با تحقق این مهم، معضلات و آسیبهاو ناهنجاریهای اجتماعی در جامعه اسلامی و بین قشرهای مختلف مردم افزایش یابد. لذاجهت کاهش این معضلات جای دارد که آحاد جامعه به ویژه زنان و مردان با آسیبهای استفاده از ماهواره آشنا شوند و نسبت به معضلات آن هوشیار باشند تا رغبت بهرهگیری آنان از ماهواره کاهش یابد.
وی تأکید کرد: تماشای ماهواره و بهرهگیری از فیلمهای ضداخلاقی ماهواره ایی تهاجم نرم را جایگزین فرهنگ اسلامی در خانوادهها میکند و همین امر، موجب افزایش آسیبهای اجتماعی میشود.
وی با اشاره به اینکه اعتقادات دینی به انسان آرامش میدهد، یادآور شد: آحاد جامعه هوشیار باشند که استفاده از فیلمهای مستهجن آرامش و آسایش زندگی آنان را برهم میزند.
در ادامه کارکنان به بحث و تبادل نظروپرسش وپاسخ پرداختند و بیان داشتند : آگاه سازی خانواده ها از کانال اصلی خود که بیشتر به زنان ارتباط می یابد ریشه بسیاری از این مشکلات خانمانسوز را خواهد خشکاند لذا هوشیاری والدین به خصوص مادران نقش مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی که کانون آن در خانواده است را موجب می شوند، که باید به آن توجه ویژه نمود.
پذیرایی از شرکت کنندگان پایان بخش برنامه ها بوده است و کارکنان درخواست نمودند که چنین جلسات وکلاسهای کارگاهی استمرار داشته تابتواند با اطلاعات و آگاهی بیشتر حد اقل نسبت به خانواده و فرزندان خود احساس مسئولیت بیشتری نمایند.
انتهای پیام/.ن/ش