به گزارش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران؛ جشن ۱۰۰ زوج دانجشو دانشگاه های آزاد اسلامی غرب استان مازندران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد.
مزدوجین دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی واحدهای بابل، قائمشهر، سوادکوه، بهشهر، نکا، جویبار،ساری و قائمشهر؛ مراسم ازدواج دانشجویی خود را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن جشن گرفتند.
در این مراسم که با حضور ۱۰۰ زوج دانشجویی برگزار گردید، برنامه های متنوعی برگزار شد.
ابتدا جناب آقای دکتر باقری؛ ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم، به اهمیت ازدواج در دوران جوانی و دانشجویی اشاره نمودند.وی با بیان اینکه ازدواج اگر در دوران دانشجویی باشد از بسیاری جهات می تواند مطلوب به شمار آید گفت: افزایش بینش زوجین، شرکت در کلاس های آموزشی و مهارتی و رعایت سن مناسب در انجام ازدواج از جمله عوامل تاثیرگذار در پایداری ازدواج های دانشجویی می باشد.
در ادامه حجت الاسلام دکتر ابراهیمیان؛ ریاست محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران؛ مباحث بسیار مهم و شنیدنی را به همراه مثال هایی کاربردی بیان نمودند که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
وی با بیان سیره امام علی (ع) و زندگی امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: حضرت زهرا (س) در مدت نه سال خانهداری، بهترین الگوی شوهرداری را برای بشریت ارائه داد؛ زندگانی نه ساله پربرکت او برای همهی رهروانش بهترین الگو همسرداری است تا دنیا و آخرت به سعادت واقعی دست یابد.
دکتر ابراهیمیان همچنین خاطر نشان کرد: خانهداری و خدمت شوهر کردن و فراهم نمودن آسایش او، مصداق بزرگ «خوب شوهرداری» است . فاطمه (س) تمامی کارهای منزل را انجام میداد به گونهای که علی علیهالسلام نحوهی کار کردن او را در منزل اینگونه بیان میکند: “یا رسولالله، فاطمه آنقدر آب آورده که بند مشک در سینهاش اثر گذاشته، آنقدر آسیا گردانیده است که دستهایش آبله کرده، آنقدر در نظافت خانه کوشیده که لباسهایش گردآلود و کثیف شده و آنقدر آتش زیر دیگ روشن کرده که جامعهاش، به سیاهی گراییده است”
وی در ادامه با بیان چند نکته کلیدی در جهت تحکیم روابط و همسرداری تصریح کرد:کمک در خانه موجب جلب محبت بیشتر همسر و رضایت الهی است .علی علیهالسلام در منزل به حضرت زهرا (س) کمک میکردند و بعضی از کارهای خانه را مانند جارو کردن، دسّاس کردن گندم و … انجام میداد. ایشان همچنین خطاب به دانشجویان گفت: این دو بزرگوار در مشکلات و سختی ها در کنار یکدیگر بودند و رضای خداوند را در زندگی بر همه چیز ترجیح می دادند .هرچند عمر زندگی شان کوتاه بود اما سرشار از عشق و علاقه و صمیمیت و فداکاری بوده و می تواند تا آخر تاریخ یک الگوی کامل باشد. ایشان در پایان خاطر نشان کردند: برای زن، بزرگترین موفقیت و ارزش این است که معاون خوبی برای شوهرش باشد، رفتار حضرت زهرا(س) با شوهر در عالی ترین مرحله صفا و مهربانی بود، نه تنها هرگز خاطر شوهر را نرنجانید، بلکه یاور مهربان و نوازشگر دلسوز برای علی(ع) بود و در تمام صحنه های زندگی، همدم و همدرد و شریک زندگی علی(ع) بود.
در ادامه، این مراسم با برنامه های متنوعی چون تئاتر طنز، اجرای موسیقی سنتی و… نیز همراه بود که بر نشاط آن افزود.
انتهای پیام/.ص۸۸۴۴۲۱