آیین چهارمین جشن دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی در این واحد برگزار شد.
به گزارش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران؛ آیین چهارمین جشن دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی با حضور دکتر فاضل لاریجانی و ایرج حسابی فرزند پرفسور حسابی در تالار همایشهای این واحد دانشگاهی برگزار شد.
ایرج حسابی با اشاره به شخصیت ممتاز دکتر حسابی اظهار کرد: دکتر حسابی خدمات شایانی را به ایران داشته است
حسابی اقدامات انجامشده در واحد آیتالله آملی را ارزشمند دانست و تصریح کرد: هرکسی وارد این دانشگاه میشود از هماهنگی و فضای موجود متوجه میشود اینجا با عشق کارشده است.
حسابی با ذکر خاطراتی از مرحوم دکتر حسابی اظهار کرد: دکتر حسابی در آخرین لحظات زندگیاش درروی تخت بیمارستان دست از آموختن برنمیداشت
همچنین دکتر لاریجانی با ذکر خاطراتی از استاد حسابی، مطرح کردند که استاد از ویژگیهای بارزی برخوردار بودند ازجمله آنکه ایشان عالمی جامعالاطراف بودند علاوه بر تخصصشان در زمینه فیزیک اپتیک به مواریث فرهنگی ایران نیز احاطه و علاقه داشتند و همچنین علاوه بر تحقیق در زمینه ابداعات و نوآوری و کارآفرینی اهتمام وافر داشتند که میتواند برای جوانان و دانشآموختگان الگو و الهامبخش باشد.
پژوهشگران برتر سال ۹۳:
دکتر باغبانیان، دکتر محمدرضا اسماعیلی، دکتر یوسف نیک نژاد، دکتر مازیار شریفزاده، دکتر ابراهیم وحدت
پژوهشگران برتر سال ۹۲:
دکتر پیمان آریایی، دکتر علیرضا براری، دکتر حامد برجسته دکتر حسن طاهر منصوری دکتر مریم خاورپور و دکتر فرهوش کیانی
پژوهشگر برتر استان مازندران که در بین دانشگاههای استان مازندران در سال ۹۴ انتخاب شد دکتر صمد خاکسار بود.
همینطور از دانشجویان برتر در عرصه علمی، فرهنگی، ورزشی و پژوهشی تجلیل شد
علمی: فاطمه سریرچی، فرشته فلاح، نگار گلپور، مرتضی جعفری، پویا علیزاده، ابوالفضل پاکاری، نرگس مصلحی
پژوهشی: جعفر رام بجندی، ابوالفضل الیاسی، محمدرضا خاتمی
فرهنگی چنگیز نقی زاده و حاتمه قاسمی
از دانشکده سما، رحمیه یادگاری، علی امامی، اله شعبانپور شیاده
اجرای موسیقی زنده از سوی آقایان رضوی و احمدی و اجرای مراسم سوگند دانشآموختگان از دیگر برنامههای این جشن باشکوه بود.
به نقل از روابط عمومی واحد آمل؛ دکتر فاضل لاریجانی؛ با ارائه مدلهای محرک های توسعه اقتصادی و بنگاههای کوچک و متوسط فرآیند نوآوری(Innovation process) را شامل سه مرحله دانست و اظهار کرد : مرحله آغازین نوآوری(innovation initiative) دربرگیرنده خلاقیتهای مربوط به خلق ایده نو،ارزیابی ایده ها، انتخاب بهترین ایده ها است .
فاضل لاریجانی در تبیین دومرحله دیگرنوآوری اظهار کرد : مرحله دوم اجرای نوآوری(Execution of innovation) شکل گیری استارت آپ ها، شرکت های زایشی و ساخت نمونه اولیه (Prototype) و یا اعمال محدود اصلاح در روشها و مرحله تجاری سازی نوآوری (Commercialization of innovation) شکل گیری شرکت های دانش بنیان و بنگاههای کوچک و متوسط(SMEs) مرحله سوم می باشد.
این مسوول با مقایسه آمار دانش اموختگان برخی از کشورهای منطقه با ایران اظهار کرد : آمارها نشان می دهد راه طولانی داریم ،چرا که هرچه میزان دانش اموختگان بیشتر باشد زمینه رشد بیشتر خواهد شد .
وی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر به یکباره با سیل دانش اموختگان در ایران مواجه هستیم بیان کرد : بسیاری از دانش آموختگان ترجیح میدهند شغل بی درد سری داشته باشند ، عده کمی ادامه تحصیل میدهند وتعداد بسیار کمی حاضرند چالش بازار را بپذیرند وکار آفرین شوند .
این استاد دانشگاه تصریح کرد : نبوغ صرفاً به اندازه ۱ درصد الهام بخش خلاقیت است و مابقی ۹۹ درصد ناشی از تلاش و تعرق است.
لاریجانی با بیان اینکه برای کسب توفیق اولین قدم نگاه به بالا و آینده داشتن است اظهار کرد : خود باوری واعتماد به نفس خصوصیات افراد تاثیر گذار بوده است .
- عکس: روابط عمومی واحد آمل