نشست گفتمان دینی با موضوع سبک زندگی در سه جلسه و در خوابگاه دانشجویی حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد.
به گزارش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان مازندران؛ نشست گفتمان دینی با موضوع سبک زندگی در خوابگاه دانشجویی حضرت فاطمه زهرا(س) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و با تدریس خانم قرائتی برگزار شد.
در این دوره آموزشی ، خانم قرائتی کارشناس کانون قرآن و عترت؛ مدرس دوره ، به معرفی سبک زندگی امام حسین(ع) و ضرورت انتخاب الگوی مناسب در زندگی طرح نمود.
وی در این خصوص اظهار داشت: انس امام حسین با قرآن را میتوان در تمام زوایای زندگیاش ملاحظه کرد، نصایح و مواعظش، سیرهی علمی و عملیاش و حماسه خونینش همه و همه در قرآن و الهام گرفته از آن بود؛ بنابراین کوتهبینانی که شخصیت حماسی و قیام مردانهاش را زیر سؤال میبرند و گاه برچسب خشونتطلبی، عدم توجه به مصالح، بیسیاستی، انتقامجویی و… را به آن حضرت نسبت میدهند اگر ریشههای قرآنی عمل آن بزرگوار را بدانند و واقعاً در پی حق و یقین باشند نه بهانهجویی، به حقیقت رهنمون خواهند شد.
خانم قرائتی همچنین در خصوص توکل و آثار آن، فلسفه نماز و برکات آن،شرایط استجابت دعا ، پرداخت. ایشان تأکید کردند: بشر همواره دشمنان زیادی داشته است که در طول اعصار مختلف متفاوت بوده است؛ بیماری، فقر، گرسنگی و …. اما مهمترین دشمن بشر هوای نفس اوست انسانهایی که بر خدا توکل دارند، همیشه با تکیه بر این قدرت پیروزند. در سورهی آل عمران آیه ۱۶۰ آمده: “اگر خداوند شما را یاری کند، هیچ کس بر شما پیروز نخواهد شد و اگر دست از یاری شما بردارد، کیست که بعد از او شما را یاری کند و مؤمنان تنها باید بر خدا توکل کنند.”
وی با بیان اینکه مهمترین شرایط استجابت دعا، مصلحت بودن آن است، گفت:چه بسا کسی چیزی را از خدا بخواهد که به مصلحتش نیست و چون خدای عزوجل ارحم الراحمین است و به بندگانش لطف دارد، قطعا مصلحت بنده اش را می خواهد و لذا اگر در حالی که مطلب درخواستی به مصلحت سؤال کننده نباشد ، به اجابت برسد ، قطعا قبیح است و خدای سبحان از هر قبیحی منزه است ، یا اینکه ممکن است مطلب درخواستی غیر ممکن باشد یا دارای مفسده ای – چه در کوتاه مدت و چه در دراز مدت – برای درخواست کننده باشد ، که ما بیشتر بر درگاهش عجز و لابه کنیم و به خاک افتیم و دعا و نیایش نمائیم و اگر در این دنیا ، دعای ما – طبق مصالحی که بسیاری از آنها بر ما پوشیده است – به استجابت نرسد، قطعا بر سرمایه آخرتمان افزوده می شود و اجر و پاداش ما را عندالله زیادتر می کند.
در پایان جلسات ضمن پاسخگویی به سوالات شرعی دانشجویان، مسابقه حضوری برگزار و به برندگان آن جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید.
انتهای پیام/۹۸۶۱
- عکس: روابط عمومی واحد ساری