مراسم معارفه سرپرست معاونت دانشجویی وفرهنگی واحد قائم شهر با حضور باقرزاده رئیس واحد، اعضاء هیئت رئیسه ،کارکنان و اساتید در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحدقائم شهر برگزار شد.
با موافقت دبیر هیأت امنا و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران طی حکمی مهدی فلاح بعنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی واحدقائم شهر منصوب شد.
محمدرضا باقرزاده رئیس واحد قائم شهر در جلسه معارفه سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی واحدقائم شهر ضمن گرامیداشت روز مباهله و جایگاه خاص حضرت امیر (ع) در آن با تسلیت به خانواده های داغدار فاجعه دلخراش منا این رویداد را برای جامعه مسلمانان بسیار بزرگ و عظیم خواند و گفت: فاجعه منا شیرینی و حلاوت اعیاد قربان و غدیر خم را از جامعه ما گرفت.
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدقائم شهر سپس در خصوص چگونگی اجرای طرحهای تجمیع یک ودو و آغاز طرح تجمیع سه نکاتی بیان کرد.
باقرزاده با بیان این نکته که در چند سال اخیر دانشگاه آزاد اسلامی با یک بحران مزمن روبرو شد گفت: برای عبور از این بحران نیاز به یک تدبیر انقلابی و مدیریت بجا بوده است که با جسارت و مدیریت جهادی دکتر میرزاده دانشگاه توانست تا حد زیادی از این بحران عبور کرده و از یک چالش جدی سربلند بیرون آید.
وی طرح تجمیع یک را تجمیع واحدها و مراکز کوچک با واحدهای مادر و طرح تجمیع دو را اصلاح و عملیاتی کردن ساختار درون سازمانی دانست که با یک بازبینی و بازمهندسی علمی صورت گرفت که طی آن بخش هایی نظیر دانشجویی و فرهنگی باهم ترکیب شدند و طرح تجمیع سه را نیز کوچک سازی و درست سازی واحدها در درون هر بخش عنوان کرد.
باقرزاده ارتقاء آموزش، پژوهش و فرهنگ را از اهداف اصلی دانشگاهها بیان کرد و گفت: با توجه به این امر ترکیب دو معاونت دانشجویی و فرهنگی با هم در تجمیع دو یک اتفاق بزرگ بشمار می رود که معاونت دانشجویی را از یک معاونت ستادی با اضافه شدن حوزه فرهنگی به حوزه اجرایی و صف تبدیل کرده است.
باقرزاده در انتها از کوشش های ارزشمند ذبیح الله غلامی معاون دانشجویی و عبدالهادی رضائی سرپرست دفترفرهنگ اسلامی در طول دوران مسئولیتشان قدردانی و به فلاح سرپرست جدید معاونت دانشجویی و فرهنگی تبریک گفت و از وی خواست تا با همکاری وهمیاری همکاران این دو حوزه در راستای تحقق منویات مقام عظمای ولایت و اجرای سیاست ابلاغی ریاست دانشگاه گام بردارد.
مهدی فلاح، ضمن خیر مقدم و تسلیت به مناسیت واقعه دلخراش منا از زحمات ذبیح الله غلامی و عبدالهادی رضایی تشکر کرد و با تقدیر از دکتر باقرزاده خواست همچون گذشته با حمایتهای فکری و معنویش پشتیبان فعالیت ها باشد.
فلاح در خاتمه تصریح کرد امیدواریم با تعامل و همکاری همکاران دوحوزه بتوانیم مسئولیت محول شده را به نحو احسن انجام دهیم.
_ عکس ها ارسالی از روابط عمومی واحد قائمشهر / خانم آرام